ارتباط در پیام‌رسان تماس با مهرگان نسوز

واشر نسوز جهت استفاده در کاربردهای مختلفی که میتواند داشته باشد، ساخته می‌شود. هر یک از انواع  این واشر ها ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از سایر هم نوعان خود جدا می‌کند. از جمله کاربرد‌های این قطعات صنعتی فارغ از کاربرد های معمول خانگی،  اتصال دور درب دیگ بخار، دور درب دیگ و کوره‌های بهداشتی، کوره‌های ذوب فلزات، فلنج‌ها و بسیاری از موارد دیگر می‌باشد. در ادامه با واشر نسوز آشنا خواهیم شد.

در این مقاله به معرفی این قطعات نسوز و کاربرد های آن ها اشاره خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

انواع واشر نسوز

انواع واشر نسوز در بازار و صنایع مختلف متفاوت و متنوع هستند که کاربرد های متفاوتی هم خواهند داشت. همانطور که گفته شد، واشر‌هایی که به نسوز معروف هستند، به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند. برخی از آن ها عبارتند از:

یکی از پرکاربرد ترین و مهمترین واشرهای نسوز، نوع کلینگریت آن بوده که به دو صورت سیم دار و بدون سیم تولید می‌شود. جالب است بدانید برخی از این واشر ها قدرت کارایی تا فشار 150 بار و دمای 460 یا بیشتر را دارند. انتخاب بهترین واشر نسوز برای انتخاب یک واشر که بتواند نیازهای شما را رفع کند، باید حتما سایز اتصالات و همچنین شرایط محیطی محل استفاده آن را در نظر بگیرید. دمای و فشار کاری ، نوع سیال و همچنین سایز اتصالات نقش مهمی برای خرید یک واشر نسوز خوب ایفا می‌کند.

قیمت واشر‌ نسوز

قیمت واشر نسوز بسته به کارایی، ضخامت و قطر و همچنین متریال مورد استفاده برای ساخت و تولید، متفاوت بوده و به عوامل مختلف بیشتر دیگری بستگی دارد. در واقع برای قیمت گذاری واشر های نسوز باید به ضخامت، قطر و حتی جنس ورقه‌ های مورد استفاده توجه کرد. امروزه واشرها در تمام نقاط زندگی ما وجود دارند. چه در خانه و چه در محیط کار و یا در کارخانه‌ های صنعتی کوچک و بزرگ، نمی‌توان از اهمیت واشر ها چشم پوشی کرد. بنابراین برای خرید این محصولات نهایت دقت را انجام دهید و از خرید یک واشر نسوز بی‌کیفیت پرهیز کنید.

قیمت خرید واشر نسوز

قیمت واشر کلینگریت ساده عموما نرخ ثابتی نداشته و بستگی به نوع آن دارد. با توجه به اینکه شما از چه جنسی و در چه ابعادی از این واشر ها نیاز داشته باشید، قیمت ها می‌تواند متغیر باشد. انتخاب یک واشر نسوز مناسب باید طبق استاندارد ها و توجه به دما و فشار کارکرد و حتی نوع سیال مورد استفاده دارد. بهتر است قبل از خرید یک واشر مناسب حتما بررسی‌های لازم انجام شود.

کاربرد های واشر های نسوز

کاربرد‌های واشر های نسوز ساده که بدون سیم و با سیم از آنها موجود است، به دلیل ویژگی‌هایی که دارند، قدرت تحمل فشار و دمای پایین تری را نسبت به سایر مدل‌های مشابه برخوردار هستند اما باز هم کاربردهای خود را از دست نداده و در صنعت به عنوان درزگیر یا آب بند استفاده شوند. فقط باید دقت کرد که از این واشر ها در دما و فشار های بالا استفاده نشود. مقایسه‌ی این قطعه با محصولات مشابه از مقایسه این واشر با سایر محصولات هم رده‌ی خود به ویژگی های زیر می‌توان پی برد:

  • تحمل دمای پایین تر
  • تحمل فشار پایین تر
  • قیمت اقتصادی

پس میتوانیم چنین نتیجه بگیریم که در دسته بندی های کاری که قرار است ابزار یا دستگاه ها فشار و دمای بسیار بالایی را تجربه و تحمل کنند استفاده از این واشر نسوز ها بسیار گزینه به صرفه و بهینه ای خواهد بود و همچنین عمر مفید دستگاه را افزایش خواهد داد.