معرفی کامل واشر نسوز
واشر نسوز برای کاربردهای مختلفی که دارند، ساخته میشوند. هر یک از انواع این واشر ها ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از سایر هم نوعان خود جدا میکند. در این مقاله به معرفی این قطعات نسوز و کاربرد های آن ها اشاره خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
واشرها در صنعت در کنار پیچ و مهره و اتصالات کاربردهای گسترده ای پیدا کردهاند. این قطعات مطابق استاندارد ها با قطرها و ضخامت های متفاوتی تولید و ساخته میشوند. همچنین دسته بندیهای گوناگونی از واشرها در بازار موجود است. از جمله کاربردهای این قطعات صنعتی فارغ از کاربرد های معمول خانگی، اتصال دور درب دیگ بخار، دور درب دیگ و کورههای بهداشتی، کورههای ذوب فلزات، فلنجها و بسیاری از موارد دیگر میباشد. در ادامه با واشر نسوز آشنا خواهیم شد.
انواع واشر نسوز
همانطور که گفته شد، واشرهایی که به نسوز معروف هستند، به دستههای مختلفی تقسیم بندی میشوند. برخی از آن ها عبارتند از:
یکی از پرکاربرد ترین و مهمترین واشرهای نسوز، نوع کلینگریت آن بوده که به دو صورت سیم دار و بدون سیم تولید میشود. جالب است بدانید برخی از این واشر ها قدرت کارایی تا فشار 150 بار و دمای 460 یا بیشتر را دارند.
انتخاب بهترین واشر نسوز
برای انتخاب یک واشر که بتواند نیازهای شما را رفع کند، باید حتما سایز اتصالات و همچنین شرایط محیطی محل استفاده آن را در نظر بگیرید. دمای و فشار کاری ، نوع سیال و همچنین سایز اتصالات نقش مهمی برای خرید یک واشر نسوز خوب ایفا میکند.
قیمت این قطعات متفاوت بوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع برای قیمت گذاری باید به ضخامت، قطر و حتی جنس ورقههای مورد استفاده توجه کرد.
امروزه واشرها در تمام نقاط زندگی ما وجود دارند. چه در خانه و چه در محیط کار و یا در کارخانههای صنعتی کوچک و بزرگ، نمیتوان از اهمیت واشر ها چشم پوشی کرد. بنابراین برای خرید این محصولات نهایت دقت را انجام دهید و از خرید یک واشر نسوز بیکیفیت پرهیز کنید.
معرفی کامل واشر کلینگریت ساده
واشر نسوز ساده-گسکت کلینگریت ساده
واشر ها از قطعات مهمی در صنعت هستند که بدون آن ها آببندی و درزگیری بسیار مشکل و غیر قابل انجام خواهد شد. همچنین لازم است جهت ایمنی در کار و محیط های صنعتی از گسکت های نسوز استفاده شود. گسکت کلینگریت ساده یکی از این محصولات است که علی الرغم قیمت مناسب، کاربرد های فراوانی دارد.
واشر های کلینگریت با کاربردهای گوناگون و در انواع مختلفی ساخته میشوند. در ادامه به بررسی یکی از انواع این واشرها یعنی واشر کلینگریت ساده خواهیم پرداخت. دقت کنید که این واشر با نام گسکت کلینگریت ساده نیز شناخته میشود.
واشر کلینگریت ساده چیست؟
شرکتهای سازندهی واشر با استفاده از ورقههای کلینگریت که عموما قادر به تحمل حرارت هایی تا دمای 550 درجه هستند، موفق به ساخت واشرهای نسوز شدهاند. جالب است بدانید که واشرهای کلینگریت که بخشی از واشر های نسوز هستند، خود به چند دستهی مختلف تقسیم میشوند:
- گسکت کلینگریت ساده
- گسکت کلینگریت سیم دار
- گسکت کلینگریت گرافیتی
- گسکت کلینگریت سیم دار گرافیتی
- …
بنابراین میتوان گفت که این واشر نسوز ساده جزئی از واشرهای نسوز است که با ورقههای کلینگریت ساخته میشود.
کاربردهای واشر کلینگریت ساده
مدل های سادهی این گسکت که بدون سیم هم نامیده میشوند، به دلیل ویژگیهایی که دارند، قدرت تحمل فشار و دمای پایین تری را نسبت به سایر مدلهای مشابه برخوردار هستند اما باز هم کاربردهای خود را از دست نداده و در صنعت به عنوان درزگیر یا آب بند استفاده شوند. فقط باید دقت کرد که از این واشر ها در دما و فشار های بالا استفاده نشود.
مقایسهی این قطعه با محصولات مشابه
از مقایسه این واشر با سایر محصولات هم ردهی خود به ویژگی های زیر میتوان پی برد:
- تحمل دمای پایین تر
- تحمل فشار پایین تر
- قیمت اقتصادی
قیمت خرید محصول
قیمت واشر کلینگریت ساده عموما نرخ ثابتی نداشته و بستگی به نوع آن دارد. با توجه به اینکه شما از چه جنسی و در چه ابعادی از این واشر ها نیاز داشته باشید، قیمت ها میتواند متغیر باشد.
انتخاب یک واشر نسوز مناسب باید طبق استاندارد ها و توجه به دما و فشار کارکرد و حتی نوع سیال مورد استفاده دارد. بهتر است قبل از خرید یک واشر مناسب حتما بررسیهای لازم انجام شود.
معرفی کامل واشر کلینگریت سیم دار
قیمت واشر نسوز کلینگریت-واشر نسوز سیم دار-گسکت کلینگریت سیم دار-ساخت واشر نسوز کلینگریت-ساخت گسکت کلینگریت
واشر ها در انواع مختلفی برای کاربردهای مختلف ؛ از استفاده در خانه تا مکانهای صنعتی ؛ تولید میشوند. واشرهای نسوز که دسته ای خاص از این محصولات هستند، بسیار پرکاربرد بوده و استحکام زیادی دارند. در این مقاله دربارهی واشر کلینگریت سیم دار خواهیم پرداخت و ویژگیهای آن را بررسی خواهیم کرد.
واشر کلینگریت سیم دار دستهای از واشرهای نسوز است که توسط ورقههای کلینگریت ساخته میشود. ورقههای کلینگریت بعد از ممنوع شدن آزبست در صنعت به یکباره با خواص نان آزبستی ( بدون آزبست) به طور جدی به طراحی واشرها جایگزین شدند. این قطعه که با نام گسکت کلینگریت مسلح نیز شناخته میشود، از یک لایه سیم یا استیل در میان خود برخوردار است.
انواع واشر کلینگریت
واشرهای کلینگریت در دستهبندیهای مختلفی به بازار عرضه میشوند. واشرهای نسوز ساده، واشر نسوز گرافیتی و واشر نسوز سیم دار از جمله گسکتهایی است که در بازار به وفور به چشم میخورند. همچنین برخی از انواع این واشرها با اهداف خاص به صورت ترکیبی از دو ماده ساخته میشوند.
واشر کلینگریت سیم دار چیست؟
واشر سیم دار که با استفاده از ورقههای کلینگریت ساخته میشود، در آب بندیهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. این قطعه که جزو گسکتهای نسوز است، به وسیلهی قرار گرفتن یک سیم در بین واشر دارای استحکام بالایی بوده و دما و فشار بیشتری را نسبت به مدلهای ساده تحمل میکند.
کاربردهای واشر سیم دار
طبیعتا این دسته از واشرهای نسوز ، برای آب بندی در صنعت و در دماها و فشار های بالا مورد استفاده قرار میگیرند. جالب است بدانید که این قطعه قادر است تا در دمایی معادل 580 درجهی سانتی گراد به کارکرد خود ادامه دهد.
ساخت واشر نسوز کلینگریت ساده
ساخت گسکت کلینگریت سیم دار با توجه به ساختاری که دارد، به راحتی انجام میشود. بنابراین این قطعات را در طرحها و مدلهای مختلف میتوان برشکاری کرد و ساخت. از جمله دستگاههایی که برای ساخت واشر کلینگریت سیم دار به کار میرود، دستگاه CNC است.
قیمت واشرهای سیم دار
از آنجا که این دسته از واشرها انواع مختلفی دارند و در گریدها و کیفیتهای متفاوتی برای کاربردهای مختلف به بازار عرضه میشوند، نمیتوان قیمت خاصی برای آن ها تعیین کرد. قیمت واشر نسوز کلینگریت در مدلهای سیم دار بسته به جنس و گرید آن ها متفاوت خواهد بود.